Omega: De beweging 50 jaar geleden is terug!

Als de fans ervoor kiezen om een ​​beroemde beweging te ‚herrijzen‘, moet de Omega 321-beweging er één van zijn. Sinds de jaren veertig is deze nauwkeurige en elegante chronograafbeweging zeer gewild en nog steeds het doelwit van vele horlogeverzamelaars over de hele wereld. Vandaag kondigt Omega de heropleving aan van het klassieke kaliber 321, dat deze iconische beweging meer dan 50 jaar later met succes heeft ‚doen herleven‘.

Het oorspronkelijke kaliber 321 staat bekend om zijn ingenieuze ontwerp.In 1957 was het eerste Omega Speedmaster horloge uitgerust met het 321 uurwerk. In feite werd deze beweging voor het eerst gebruikt in verschillende Omega-hippocampushorloges. De 321 beweging maakt gebruik van een geïntegreerd kolomwiel, dat zeer veeleisend is voor de fijnheid van de bewegingsstructuur en het uurwerkproces. Daarom verbetert dit klassieke ontwerp ook de technische waarde van de beweging enorm, waardoor deze populair is bij horloge verzamelaars.

Naast de delicate bewegingsstructuur heeft de oorspronkelijke 321 beweging ook een belangrijke historische betekenis. ST 105,003 Omega Speedmaster horloge is voorzien van deze beweging door de Amerikaanse National Aeronautics and Space Administration (NASA) van strenge testen, dus Speedmaster kijken om „de enige die mogen deelnemen aan Omega Replica alle NASA bemande ruimtemissie pols Tabel en begeleidend astronaut Ed White om de eerste „ruimtewandeling“ -missie in de Verenigde Staten uit te voeren. Omega’s eerste horloge op de maan – de Supermaster-serie ST 105.012 is ook uitgerust met dit klassieke uurwerk.

Om deze prestigieuze klassieke beweging accuraat weer te geven, heeft Omega een team van experts samengesteld bestaande uit onderzoekers, ontwikkelaars, historici en ervaren horlogemakers. Het hele project duurde meer dan twee jaar, en strikt vertrouwelijk, zelfs tot het team „Alaska Plan 11“ (Alaska 11) met de naam voor dit project, dat is 60 Omega in de 20e eeuw, de codenaam van de jaren 1970, in samenwerking met NASA-project gebruikt.


Gebaseerd op het 321-kaliber van de tweede generatie, heeft Omega uitgebreid onderzoek verricht naar de historische gegevens en het originele ontwerp om de bewegingsstructuur zo nauwkeurig mogelijk te herstellen. Daarnaast Omega ook gebruikt voor de studie van de 1972 Apollo 17 astronaut Eugene Cernan (Eugene „Gene“ Cernan) gedragen door super ST 105,003 horloges gebruiken tomografie imaging technologie. Eugene Sernan is de laatste man die op de maan landt en zijn Supermaster-horloge is ondergebracht in het Omega-museum in Bienne. Het 321-kaliber op dit horloge biedt een belangrijke technische referentie voor het graveren. Daarom kan de nieuwe 321 beweging nauwkeurig te herstellen van de oorspronkelijke beweging met unieke en iconische design, om hulde te brengen aan de geschiedenis van de maan Omega Speedmaster horloge.
Global President en CEO van Omega Een Shiwen (Raynald Aeschlimann), zei: „We zijn erg blij met de 321 meter beweging door velen favoriet bij de fans te zien in 1968, de laatste van de 321 productie Omega beweging, maar op deze machine. De discussie over de kern is nooit gestopt, wat genoeg is om te bewijzen hoe bijzonder het is. Daarom heeft Omega heel veel energie gestoken in het opnieuw creëren van deze beweging en we zijn ook opgewonden om de wensen van de fans te vervullen. “
Het nieuwe kaliber 321 begint met de productie op het hoofdkantoor van Omega in Bill. Het verschil is dat het volledige productieproces van deze beweging zal worden uitgevoerd in Omega‘s toegewijde 321 bewegingsworkshop. De assemblage van elke beweging, evenals de montage van de horlogekast en riemaccessoires, zal door dezelfde horlogemaker replica uhren worden geproduceerd. In de komende maanden zei Omega dat het de nieuwste ontwikkelingen en informatie over deze beweging met fans zal blijven delen.
Omega’s plotselinge aankondiging van deze zet van vandaag is een steen-verpletterende, waardoor een oproer in de ring. Maar in feite, denk erover na, deze zet wordt ook verwacht. Een artikel aan het einde van vorig jaar: „Zal de Rolex volgend jaar nog steeds stijgen?“ „(Recensie hier) die, eenmaal aan de horloge-industrie was de situatie in 2019, die tot en met 2019 zal worden verwezen voorspeld is de 50ste verjaardag van de Omega Speedmaster maan, herinner Europa is gebonden aan deze kans om deel te nemen in een golf van grote actie te ondernemen . Het is echt vervuld vandaag.
Wat betreft de resultaten van Omega’s reconstructie, of het een bevredigend antwoord kan geven aan de fans, zullen we doorgaan met het opvolgen van rapporten.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.